Όραμα & Φιλοσοφία
Εξαιρετική ποιότητα προερχόμενη από υψηλά ποιοτική πρώτη ύλη.
Όραμα & Φιλοσοφία
Εξαιρετική ποιότητα προερχόμενη από υψηλά ποιοτική πρώτη ύλη.
Ασφάλεια
Ποιότητα
Ικανοποίηση
Πάνω από 100 Χρόνια Εμπειρίας
Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη παράδοση στην παραγωγή του ελαιολάδου για πάνω από 100 χρόνια. Το πρώτο οικογενειακό ελαιοτριβείο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1915 στο Μοναστήρι-Αιγιαλείας του νομού Αχαίας, ήταν τότε η εποχή όπου τα μουλάρια ήταν η κινητήριος δύναμη για την λειτουργία του ελαιοτριβείου αλλά και ο ανθρώπινος παράγοντας έπαιζε σημαντικό ρόλο στην όλη διαδικασία της παραγωγής του ελαιολάδου αφού δεν υπήρχαν μηχανοκίνητα μέσα την τότε εποχή και όλα θα έπρεπε να γίνονται χειροκίνητα.
Πάνω από 100 Χρόνια Εμπειρίας
Ασφάλεια
Η φιλοσοφία μας είναι η παραγωγή ασφαλών προϊόντων για τον καταναλωτή με εγγυημένη ποιότητα. Γι’ αυτό ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του ελαιολάδου, από την συγκομιδή μέχρι την επεξεργασία και την συσκευασία.
Ποιότητα
Έτσι το ελαιόλαδο μας φτάνει σε εσάς με τις αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, διατηρώντας την υψηλή διατροφική του αξία, την αυθεντική γεύση του και τα μεστά αρώματα της ελιάς.
Ικανοποίηση
Η ποιότητα του ελαιολάδου εξαρτάται απόλυτα από την ποιότητα του ελαιοκάρπου.
Αυτό σημαίνει πως οι ελιές δεν πρέπει να μένουν στο χωράφι ή στην αποθήκη του παραγωγού, περισσότερο από δυο ημέρες μέσα σε σακιά και περισσότερο από τρεις έως τέσσερις ημέρες μέσα σε τελάρα αποθήκευσης. Μέσα σε σακιά «ανάβουν» οι ελιές, αλλοιώνονται και σαπίζουν. Κατά συνέπεια από σάπιες ελιές έχομε πολύ κακής ποιότητας (με οξέα) λάδι.
Για αυτό τον λόγο οι παραγωγοί θα πρέπει αμέσως μετα την συγκομιδή της ελιάς να έχουν προγραματίσει με το ελαιοτριβείο να ελαιοποιήσουν τις ελιές τους το συντομότερο δυνατόν.